Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El matí del 29 de novembre de 2013 la Generalitat Valenciana talla les emissions de Ràdio 9 i Canal 9. La policia entra en les instal·lacions de RTVV on un grup de treballadors ha intentat mantindre la programació. El tancament d’un mitjà de comunicació públic només té un precedent a Europa, la ERT grega. Estem davant d’un fet excepcional. ¿Què ha passat perquè açò succeïsca?12:19 es pregunta sobre les causes d’este desastre.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019