Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Impulsat per les noves tecnologies el periodisme de dades (o de bases de dades s’utilitza per processar grans quantitats d’informació a fi de fer-la comprensible. El vídeo és un resum del taller de periodisme de dades en temes ambientals que va realitzar la Fundació Gabriel García Márquez per al Nou Periodisme i CAF -Banc Desenvolupament d’Amèrica Llatina- amb el suport de Canal Futura.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019