Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Alejandro Cao de Benós, el delegat de la República Democràtica Popular de Corea als països occidentals ha difós aquest vídeo mitjançant el seu compte de Twitter per ridiculitzar els membres de l’equip del programa d’Antena 3, En tierra hostil. El vídeo l’acompanya del text “Estrena: En Tierra hostil (Corea del Nord). L’equip complet d’A3 amb Al-Jazeera i Euronews van passar molta por”.

Estreno: En Tierra Hostil (Corea del Norte). El equipo completo de A3 con Al-Jazeera y Euronews pasaron mucho miedo. https://t.co/Q7Ly4vjCAs

— Alejandro Cao (@DPRK_CAODEBENOS) January 13, 2015

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2021

Cao de Benós s’avança així als continguts d’un programa que encara no s’ha estrenat però que ja preveu que no li agradaran. Paradoxalment, però, ell mateix va ser l’encarregat de tramitar els permisos que els van permetre gravar a l’hermètic país asiàtic.