Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La intervenció del periodista Ernesto Ekaizer, especialitzat en investigar trames de corrupció i frau fiscal, va comparèixer ahir a la comissió parlamentària que investiga el cas Pujol i va oferir una lliçó magistral sobre la importància i necessitat del periodisme independent i rigorós.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019