Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Aquest vídeo, produït per la plataforma ‘No somos delito’ -oposada a la nova Llei de Seguretat Ciutadana- critica diferents aspectes d’aquesta proposta legislativa, inclosos els que afecten els drets a la llibertat d’expressió i informació o les mobilitzacions de periodistes de mitjans públics.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019