Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La revista Cafè amb llet ha editat un vídeo criticant la forma i els convidats del debat sobre la situació de la sanitat catalana emès al programa Puntcat de TV3. Qui eren realment els experts convidats? Hi havia totes les opinions i va posar-se sobre la taula totes les opcions? O va ser un “debat farsa” com s’afirma en el vídeo?

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019