Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’organització internacional Index on Censorship, que treballa per garantir la llibertat d’expressió de periodistes, artistes, acadèmics i ciutadans arreu del món, va reconèixer en els seus premis anuals, la feina del raper marroquí Mouad “El Haqed” Belghouat, qui ha vist com les seves cançons se censuraven, els seus discs es prohibien i que ha estat empresonat tres vegades des del 2011.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019