Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Les lliçons que va rebre de Pere Casàldaliga, els seus inicis a la premsa local de Sabadell, les grans exclusives, la persecució per part de l’extrema dreta i els cossos policial, la condemna judicial i els exilis. Però també la campanya per la llibertat d’expressió i l’indult que va marcar la professió a inicis dels anys 80 i la seva feina posterior, tant a Interviu com a Com Ràdio, El Temps o Canal+ France. I, finalment, els reconeixements que tard però que finalment van arribar, com la Creu de Sant Jordi el 2007 i la Medalla al Mèrit Periodístic de la Ciutat de Sabadell el 2011.

Tota aquesta informació vital queda recollida en una infografia dissenyada per Helena Olcina i que havia de sortir originalment a l’Anuari Mèdia.cat.

Infografia sobre la biografia de Xavier Vinader, a l''Anuari dels Silencis Mediàtics 2014'.

Infografia sobre la biografia de Xavier Vinader, a l”Anuari dels Silencis Mediàtics 2014′.