Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La mostra de cinema compromès i fotoperiodisme de temàtica social que comença avui a Ribes de Freser i fins dissabte ha escollit la figura de l’espectadora emprenyada com a protagonista del seu espot.

A la segona edició del festival Gollut també hi participa el Grup Barnils -editor de Mèdia.cat- que hi presentarà el documental ‘Barnils tal com raja‘.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019