Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Ahir va commemorar-se el Dia Internacional de la Llibertat de Premsa i la Federació Internacional de Periodistes i el Sindicat Nacional francès dels Periodistes van aprofitar per denunciar les noves lleis que asseguren que atempten contra aquest dret bàsic que demà ha d’aprovar el Senat francès.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019