Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El pas d’Esperanza Aguirre pel programa La Sexta Noche ha acabat amb una polèmica considerable entre el PP de Madrid i el canal del Grupo Planeta. La formació conservadora va arribar a promoure l’etiqueta #LaManipulaciónDeLaSexta a Twitter i va acusar al presentador, Iñaki López, de tendenciós en base al seu origen basc.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019