Un grup de dones convocades per l’artista i activista Yolanda Domínguez van presentar-se a dues botigues de Multiopticas a Madrid i Sevilla vestides de la mateixa forma que les models que la cadena de venda d’ulleres fa servir pel seu anunci: amb roba interior i boes de plomes. L’objectiu era ridiculitzar els estereotips que sovint mostra la publicitat sexista.

L’anunci original és aquest:

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019