Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Si pensaves que ho havies vist tot pel que respecta a presa de posicions polítiques de periodistes en els informatius, no pots perdre’t la forma com Canal 4 de Mallorca va explicar el conflicte entre l’alcalde en funcions de Palma, Mateu Isern, i el president balear en funcions, José Ramón Bauzá (a partir del minut 3).

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019