Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

A pesar de la gravetat i importància informativa dels atemptats de París, només TV3 va interrompre la seva programació habitual per informar en directe, conjuntament amb el canal 324, del que succeïa a la capital francesa.

TVE va decidir mantenir l’emissió de les pel·lícules ‘La gran revancha’ i ‘Perseguida’, i va deixar tot el pes informatiu en mans del Canal 24 Horas. Les televisions privades van seguir el mateix i els programes habituals com ‘Sálvame’, ‘Gran Hermano’, ‘Tu cara me suena’ i ‘Equipo de investigación’ van emetre’s sense canvis.

Conscients, però, de que aquesta era una decisió discutible, alguns van utilitzar les xarxes socials per disculpar-se, però sense modificar l’actitud. Així, Mediaset –propietària de Telecinco i Cuatro- va fer públic un breu comunicat on justificava la decisió en la manca de mitjans.

El programa ‘Tu cara me suena’ va disculpar-se en una piulada on s’assegurava que «encara que el nostre pensament és a París, hem de continuar amb l’emissió». Més tard s’han disculpat per aquesta.