Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El catedràtic de comunicació de la UAB, José Manuel Pérez Tornero, defineix què és i com abordar l’anomenada alfabetització mediàtica en una entrevista a fons publicada per AulaMèdia. L’entrevista està emmarcada en la sèrie ‘Mirades‘ que aborda diferents temàtiques relacionades amb els mitjans de comunicació amb entrevistes en profunditat.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019