Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Un breu reportatge explica la que probablement és una de les experiències comunicatives més curioses del món: el Noticiero Insurgente que la guerrilla colombiana FARC-EP emet des de Cuba per donar la seva versió sobre les converses de pau entre l’organització armada i el govern. Un projecte ‘informatiu’ -més aviat propagandístic- realitzat pels mateixos guerrillers que, segons ells mateixos diuen, “pretenen canviar els fusells per les càmeres”.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019