Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’actual govern nacional-catòlic polonès del partit Dret i Justícia està suposant una amenaça molt seriosa per la llibertat de premsa i informació al país. Mentre la Unió Europea s’ho mira sense reaccionar, Al Jazeera aborda la qüestió amb aquest reportatge en profunditat.

Un Comentari

  1. andreu

    Al Jazeera els veig últimament molt ben posats en els temes que, paradoxalment, els propis implicats hi haurien de posar més. Mostra d’una UE que tots observem amb molt bona cara! Certament! I després Ucraïna ens sorprèn. D’altra banda, vaig parlar recentment amb un polonès per la xarxa, i bàsicament “sé el que diuen els mitjans als vostres països”, “el nostre govern només és una mica més de dretes”. Jo, davant d’això, i no tenint més informació, només li puc respondre “no vull ofendre’t”. Evidentment, no amagaré la meva preocupació a no poder opinar sobre Polònia per manca d’informació. S’agraeix a Mèdia.cat que com a mínim ens mostrin un vídeo sobre el tema.