Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Per segon any consecutiu, totes les nominacions als Oscars han recaigut en actors i directors blancs. Això ha despertat les crítiques d’algunes reconegudes veus negres de la indústria cinematogràfica, com el director Spike Lee -qui ha anunciat que no anirà a la cerimònia de lliurament de premis- o l’actriu Jada Pinkett, qui ha anat més enllà i en un vídeo reivindica la creació d’una acadèmia del cinema alternativa i amb un retorn social per a la comunitat afroamericana.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019