Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En el seu vídeo comentari, Federico Jiménez Losantos aprofita per lligar l’incendi als túnels dels trens de rodalies de Barcelona amb el govern d’Ada Colau i el procés sobiranista. I per exemplificar la corrupció que, segons ell, domina la premsa catalana, assegura que el dia que va produir-se l’enfonsament d’un túnel de la línia 9 del metro al barri del Carmel el 2005, els diaris barcelonins van destacar en portada l’incendi de l’edifici Windsor a Madrid.

Com documenta el blog Spain Crisis, els dons incidents van produir-se en dies diferents i, òbviament, tots els diaris de Barcelona van informar en portada de l’accident del Carmel.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2021

EPCarmel

LVCarmel