En el seu vídeo comentari, Federico Jiménez Losantos aprofita per lligar l’incendi als túnels dels trens de rodalies de Barcelona amb el govern d’Ada Colau i el procés sobiranista. I per exemplificar la corrupció que, segons ell, domina la premsa catalana, assegura que el dia que va produir-se l’enfonsament d’un túnel de la línia 9 del metro al barri del Carmel el 2005, els diaris barcelonins van destacar en portada l’incendi de l’edifici Windsor a Madrid.

Com documenta el blog Spain Crisis, els dons incidents van produir-se en dies diferents i, òbviament, tots els diaris de Barcelona van informar en portada de l’accident del Carmel.

EPCarmel

LVCarmel

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019