Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Luis Lombardo, president del comitè d’empresa de Telemadrid, detalla algunes de les xifres més escandaloses cobrades per coneguts periodistes propers al PP com Fernando Sánchez-Dragó, Ernesto Sáenz de Buruaga o Hermann Tertsch. Durant l’època d’aquests contractes l’audiència de la televisió pública madrilenys s’ensorrava i va fer-se un ERO on van acomiadar-se 861 treballadors

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019