Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

L’expresident valencià Francisco Camps va gravar-se a ell mateix trucant a un periodista de la Cadena Ser per tal que li reveli les seves fonts que el vinculen a la trama de comissions il·legals del PP. El document revela com funciona la pràctica de les trucades a periodistes per aconseguir influir en les informacions publicades i de la qual només n’hi ha proves en casos excepcionals com aquest.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019