Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Wismichu és el nom artístic d’un humorista de la xarxa que ha penjat un vídeo molt enfadat amb els mitjans tradicionals. El cabreig de Wismichu està relacionat amb el tractament que aquests han fet de les queixes que alguns espectadors -o més aviat una espectadora- ha fet del monòleg en viu que va representar en un teatre a Canàries. En un vídeo que ja s’acosta als dos milions de visionats, el popular youtuber assegura que les queixes estan plenes de mentides i tergiversacions fàcilment demostrables i tot i això els mitjans han preferit difondre-les sense contrastar-les.

Amb Wismichu ja són dos dels youtubers en castellà més populars que han anunciat el trencament de relacions amb els mitjans tradicionals, un enfrontament que pot allunyar-hi encara més les noves generacions.