Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

A partir de l’abril, les comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre, Terra Alta, els Ports, Matarranya, Alt i Baix Maestrat, on viuen 300 mil habitants i distribuïdes al llarg del riu Sénia, comptaran amb un informatiu televisiu diari que cobrirà el conjunt d’aquest territori, actualment dividit administrativament entre els comunitats autònomes catalana, valenciana i aragonesa. L’informatiu serà produït pel Canal Terres de l’Ebre i la televisió Nord, amb seu a Morella, i comptarà amb la col·laboració de Vídeo Ascó Televisió i el suport de la Xarxa. Amb aquesta iniciativa es reforcen els projectes de cooperació transfronterera en un territori històricament oblidat per les respectives administracions i que ha trobat en les sinergies internes una fórmula per al desenvolupament.