Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

“El súmmum [de la censura] va arribar en alguna sèrie de televisió on no podia dir-se la paraula aigua o canviar finals d’esquetxos perquè apareixia un got d’aigua, sense que hi hagués cap referència al transvasament. Tenien comissaris polítics al plató”. Aquesta és una de les revelacions que l’actor Ximo Solana fa en aquest vídeo editat pel col·lectiu Xara per promocionar el debat sobre la gestió cultural del PP valencià “Cultura, censura i col·laboradors necessaris” realitzat a València el passat 9 de març. Al llarg del vídeo apareixen altres representants de les arts escèniques o els mitjans de comunicació exposant diferents exemples dels nivells de censura als quals va arribar-se al País Valencià.