Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

A l’Estat francès també s’estan vivint situacions d’intimidacions i agressions als periodistes -que recorden molt a les que han passat aquí en situacions similars– que cobreixen les protestes contra la reforma laboral conegudes com “Nuit debout” (“la nit en peu”). En aquest cas un càmera capta el moment en què agent antiavalots li dispara a la cara amb un esprai amb gasos lacrimògens. Al vídeo es veu com el periodista cau a terra i ha de ser atès per altres companys, ja que la càmera no s’atura en cap moment. Posteriorment Wikileaks va avisar que el càmera ferit pertanyia a la seva organització.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un Comentari