Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La sisena edició de l’ Anuari dels Silencis Mediàtics que publica Mèdia.cat serà una realitat. Ahir al vespre va assolir-se l’objectiu de finançament de 9.000 euros que necessitava el projecte per tirar endavant gràcies a les aportacions que han fet més de 330 mecenes a la campanya de microfinançament de l’Anuari.

La campanya encara estarà activa fins el proper dilluns 18 d’abril i s’esperen noves aportacions, però abans de tancar-la i en agraïment pel suport rebut, des de l’Anuari Mèdia.cat s’ha decidit avançar en primícia un dels temes principals d’aquesta edició. El reportatge s’enviarà en exclusiva per als que s’hagin fet mecenes del projecte abans del 12 d’abril i el rebran al correu a les vuit del vespre amb una petició de no fer-lo públic. L’endemà, 13 d’abril al matí, el tema es publicarà al web de l’Anuari Mèdia.cat i serà de consulta pública.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

L’Anuari Mèdia.cat complet, amb 12 reportatges d’investigació sobre temes que van passar desapercebuts l’any passat, junt amb un calendari de temes silenciats, infografies i altres gràfics, es publicarà en format paper i en edició web la primera setmana de juny. Aquest és el sisè any que el Grup de Periodistes Ramon Barnils tira endavant aquest projecte, que ha tingut el suport també de la Fundació Catalunya Fons, el Col·legi de Periodistes i sis facultats de periodisme del país: Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de València, la Universitat de Vic, la Universitat Ramon Llull i la Universitat de Lleida, a més del finançament aportat pels lectors.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019