Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El comentari d’ahir de l’escriptora Empar Moliner als Matins de TV3 -un espai habitual del diari que fa crítica d’actualitat amb un toc d’humor i provocació- va despertar una forta polèmica en mitjans i polítics de la dreta espanyola. Moliner va criticar sobre l’anul·lació per part del Tribunal Constitucional espanyol del decret de pobresa energètica de la Generalitat i va ironitzar que les famílies afectades haurien d’escalfar-se amb “qualsevol llibre que tinguin a mà, com per exemple aquesta Constitució”.

Arran de les crítiques rebudes, la direcció de TV3 ha optat per “demanar perdó” a qui s’hagi pogut sentir ofès i ha optat per retirar el vídeo del seu web i assegurar que mai més tornarà a emetre’l.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2021

Un Comentari