Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La tertúlia El Gato al Agua d’Intereconomía va fer-se dilluns sense un dels seus tertulians habituals, l’exbanquer Mario Conde que havia estat detingut aquell mateix dia per moure els diners presumptament saquejats durant el seu mandat a Banesto.

El presentador del programa, Javier Algarra, va dir només començar: “aquesta cadira està avui buida. L’havia d’ocupar Mario Conde però com poden imaginar Mario no ha pogut venir. Està detingut. No sabem si és culpable o innocent. Això ho haurà de determinar la justícia. Nosaltres li aplicarem la presumpció d’innocència. Estem farts de les penes de telediari”.

Francisco Granados, dirigent del PP i també tertulià del mateix programa, ja havia estat processat per corrupció anteriorment.