Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

“Normalment no parlo per a la premsa catalana, però faig una excepció perquè ets guapa”. Amb aquesta resposta sexista s’ha referit el futbolista Luis Figo a una periodista durant la roda de premsa dels Premis Laureus, a Berlín, dedicats a reconèixer els valors en l’esport.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019