Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En un monòleg produït pel portal Big Think, el reconegut humorista anglès John Cleese -cofundador dels mítics Monty Pithon- alerta que la recerca absoluta de la correcció política ens pot portar cap a un “malson orwellià”. “La gent no vol que res que pugui veure a la BBC l’incomodi i això no és possible”, afirma en una de les sentències més contundents.

El vídeo, publicat el passat gener ha aconseguit més d’un quart de milió de visites a Youtube. Al nostre país pot esdevenir una reflexió especialment rellevant després de casos de censura recents, com el que ha patit l’escriptora Empar Moliner a TV3 o la imputació, ahir mateix, de l’humorista Facu Díaz per part d’un jutjat de Blanes.