Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La presentació del llibre En defensa del populismo, del filòsof Carlos Fernández Liria, a la Universidad Complutense de Madrid per part de Pablo Iglesias que ha acabat amb un agre enfrontament entre el dirigent de Podem i alguns dels periodistes que cobrien la conferència, especialment amb el redactor de El Mundo Álvaro Carvajal.

Els fets han produït una forta polèmica en mitjans de comunicació i xarxes socials entre els qui defensen l’honor professional dels periodistes mencionats i els qui recorden el dret a criticar, també, als mitjans. El Mundo ha publicat un vídeo editat amb algunes de les referències de Iglesias a Carvajal. Aquí oferim el document audiovisual complet per a què tothom pugui jutjar.