Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Representants del Comitè d’Empresa dels treballadors de TV3 van trobar-se ahir amb el president Carles Puigdemont. En el marc de l’encontre li van plantejar que intercedeixi per tal que la CCMA es retiri de l’acusació particular contra un treballadors de la cadena que afronta un judici en el qual podria ser condemnat a set anys de presó.

Aquest treballador està acusat d’un delicte continuat de descobriment de secrets i un altre de revelació de secrets per haver filtrat les taules salarials de l’empresa i els plans de l’ERO que finalment va acabar-se executant el 2012. La plantilla de TV3 ha convocat una aturada parcial aquest dissabte 23 d’abril, Sant Jordi, en protesta per aquesta situació.