Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En un breu vídeo, el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) intenta explicar als menors que han de denunciar aquells continguts audiovisuals que considerin lesius, desagradables o incòmodes i quines eines virtuals tenen per tal de fer-ho més fàcil i assequible a tothom. Bé a través del web, bé amb una aplicació mòbil, qualsevol persona pot denunciar tots aquells continguts que considera inadequats per a menors.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019