Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

“Manifestació d’independentistes catalans”, “concert de la Gossa Sorda a la plaça de Bous”, l’incident va ser la pintada de l’estàtua del banderiller Antonio Montoliu, un fet que ha causa molta polèmica”. Aquests són els tres fets més noticiables segons MediterráneoTV, que va dedicar uns escassos 27 segons a la massiva manifestació i posterior concert celebrats dissabte passat a València.

Així, la peça assegura erròniament que els manifestants eren “catalans”, evita qualsevol imatge que permeti a l’espectador adonar-se la quantitat de gent que va assistir als diferents actes i oblida que les taques de l’estàtua van ser netejades per la mateixa Acció Cultural del País Valencià, organitzadora d’un concert on, per cert, van participar-hi una cinquantena de grups més a banda de La Gossa Sorda.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019