Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Avui TV3 i Catalunya Ràdio han afrontat la segona jornada d’aturades –la primera va ser el dissabte de Sant Jordi– per protestar pel judici al qual s’enfronta un treballador de TV3 on podria ser condemnat a set anys de presó, doncs està acusat de filtrar les dades de salarials i contractuals de la plantilla, en el marc de les protestes per l’ERO que l’ens va acabar aprovant el 2012. L’assemblea de treballadors exigeix a la direcció de la CCMA que es retiri del procés penal.

En aquest vídeo es veu la germana de l’acusat en una intervenció en l’assemblea de treballadors de TV3 on explica els detalls del cas i com ho està vivint el principal afectat.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2021

Dimarts vinent, 3 de maig, està prevista una nova jornada d’aturades sinó es resol el conflicte.