Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Avui TV3 i Catalunya Ràdio han afrontat la segona jornada d’aturades –la primera va ser el dissabte de Sant Jordi– per protestar pel judici al qual s’enfronta un treballador de TV3 on podria ser condemnat a set anys de presó, doncs està acusat de filtrar les dades de salarials i contractuals de la plantilla, en el marc de les protestes per l’ERO que l’ens va acabar aprovant el 2012. L’assemblea de treballadors exigeix a la direcció de la CCMA que es retiri del procés penal.

En aquest vídeo es veu la germana de l’acusat en una intervenció en l’assemblea de treballadors de TV3 on explica els detalls del cas i com ho està vivint el principal afectat.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Dimarts vinent, 3 de maig, està prevista una nova jornada d’aturades sinó es resol el conflicte.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019