Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Com tracten els mitjans de comunicació la salut mental i les persones amb trastorns? Un dels problemes habituals és la manca de veu dels mateixos afectats, que veuen com metges, psicòlegs, acadèmics, però també familiars, policies o polítics, parlen per ells mentre que la seva versió resta amagada. Un programa d’Obertament, associació que treballa per eradicar l’estigma de la salut mental als mitjans, pretén formar persones que pateixen o han patit problemes de salut mental com a portaveus, per tal que siguin els mateixos interessats els que tinguin veu.

Per a fer-ho possible han engegat una campanya de micromecenatge per aconseguir el finançament necessari.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019