Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

En motiu del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, que es commemora demà 3 de maig, es presentarà el Manifest per una llibertat de premsa per totes i tots, impulsat per entitats com la Xarxa pel Dret a la Informació, el Sindicat de Periodistes de Catalunya, Sicom, l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya, l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates, el Col•lectiu de Dibuixants de Premsa o la Càtedra de Gènere i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En aquesta tertúlia del programa La plaça dels futurs de la Ràdio Municipal de Terrassa, Francesc Ràfols, secretari d’Acció Interna del Sindicat de Periodistes de Catalunya, Dardo Gómez, ex-president del SPC i secretari d’Organització de la Federació de Sindicats de Periodistes i amb Josep Cabayol, president de Sicom, presenten i comenten el manifest.

L’acte de presentació és avui a dos quarts de set de la tarda a la Seu de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). Carrer Doctor Aiguader, 18. Metro: Parada Barceloneta (L4). Es podrà veure en directe a través del web del Sicom.