Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

 

Quina és la situació de la salut informativa a l’Estat espanyol? Hi ha llibertat de premsa? I pluralitat informativa? Com es veu aquesta realitat des d’altres països? Telesur va emetre dissabte passat aquest breu reportatge on es repassa l’estat dels mitjans i del periodisme amb referències a  a la situació laboral del sector i les darreres polèmiques com les crítiques de Pablo Iglesias a un redactor de El Mundo, l’acomiadament d’Ignacio Escolar de la Cadena SER per Juan Luis Cebrián, la mala cobertura de l’escàndol dels papers de Panamà o la creixent desconfiança ciutadana en els mitjans que reflecteixen les enquestes.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019