Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Dani Ferrer té un trastorn mental i va sentir-se terriblement ofès quan, en relació amb la caiguda de l’avió de Germanwings, va sentir com un periodista deia “ara tenim un nom enemic que no coneixíem fins ara, que són les persones amb malaltia mental”.

Com s’aborda des dels mitjans el trastorn mental? Se sap tractar? S’enfoca correctament per ajudar a evitar l’estigma social de les persones que el pateixen? A aquestes preguntes mira de respondre -a més de buscar claus per millorar-ne la cobertura- l’Observatori Mitjans i Salut Mental, un projecte germà de Mèdia.cat i impulsat conjuntament per Obertament i el Grup de Periodistes Ramon Barnils.

Un Comentari

  1. Jordi Cortada

    Molta sort i molta empenta per al projecte!
    Les persones amb problemes de salud mental, ja siguin puntuals o cíclics, necessitem tot el suport que podem aconseguir per a ser socialment reconegudes i acceptades.
    Gràcies.