Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Cruz Morcillo i Pablo Muñoz són dos periodistes d’ABC que s’enfronten a una petició fiscal de dos anys i sis mesos de presó per publicar les escoltes telefòniques entre Luis Bárcenas i un grup mafiós. En una decisió amb pocs precedents la Fiscalia ha formulat una acusació per descobriment i revelació de secrets.

En aquest vídeo, Cruz Morcillo explica al programa El Intermedio de La Sexta el cas i les motivacions que van tenir per publicar aquesta informació. El mateix programa també va entrevistar Pablo Muñoz i Victoria Prego, presidenta de l’Associació de Periodistes de Madrid (APM) que els ha donat suport i ha alertat del risc que suposa el cas per la llibertat d’informació.