Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Enric Arqués explica com els mitjans relacionen salut mental i violència, tema principal de l’Informe 2015 de l’Observatori de Mitjans i Salut Mental. Arqués és membre de la junta d’Obertament -associació que treballa contra l’estigma en salut mental-, l’entitat que conjuntament amb el Grup Barnils, editor de Mèdia.cat, ha impulsat aquest Observatori que es presenta demà a Barcelona.

Com els mitjans relacionen la violència amb la salut mental? És justa aquesta vinculació? Quines conseqüències té per a les persones que pateixen trastorns mentals? Aquestes seran algunes de les qüestions que exposa Arqués i que es debatran a l’acte de presentació dels informes 2014 -centrat el en llenguatge- i 2015 -salut mental i violència.

salut mental i violència