Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Vídeo complet de la taula rodona ‘La informació pertany a la ciutadania’, realitzada el passat 2 de maig, durant el qual va presentar-se el Manifest 3 de maig de 2016, per una llibertat de premsa de totes i tots.

A l’acte hi va participar Jordi Giró, president de la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya; Josep Cabayol, president del SICOM; Mercè Diez, del Grup Daniel Jones de la UAB; Alfons López, dibuixant de premsa; Andreu Pérez, president Associació de Juristes Demòcrates de Catalunya i Laia Serra, de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

Aquest debat i el manifest van coincidir amb el 3 de maig, Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, i van formar part dels actes reivindicatius del Sindicat de Periodistes de Catalunya i la Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació, entre d’altres.