Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La declaració institucional del Parlament balear en motiu del 3 de maig, Dia Mundial de la llibertat de Premsa, no només va incloure una defensa d’aquest dret fonamental i l’adhesió de la institució a aquesta jornada impulsada per l’ONU. La declaració llegida per la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, també va incloure una menció solidària amb els treballadors de El Mundo / El Día de Baleares, la redacció del qual es troba greument afectada per l’ERO de Unidad Editorial i podria arribar a patir fins a set acomiadaments. El Parlament balear va mostrar també la seva “preocupació per la creixent precarietat del periodisme que afecta directament la qualitat de la informació que rebem”.

 

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019