Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Facebook assegura que les notícies destacades a la secció Tendències són escollides automàticament per un algoritme en funció dels interessos dels usuaris.Aquest reportatge, publicat per la revista digital estatunidenca Gizmodo, aporta testimonis d’extreballadors de la popular xarxa social que asseguren que de forma sistemàtica es bloquejaven les notícies que podien interessar més als simpatitzants del Partit Republicà així com els enllaços als mitjans més conservadors, les històries dels quals no eren acceptades fins que no eren corroborades per mitjans més massius com la CNN o el The New York Times. En cap moment els testimonis -que són anònims- reconeixen directrius de la direcció de Facebook per actuar d’aquesta forma. Altres exempleats citats en el mateix reportatge neguen que aquesta pràctica existís, o almenys de forma sistemàtica, encara que sí que sembla que, tècnicament, era possible.