Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El corresponsal de la BBC Rupert Wingfield-Hayes i el seu equip van ser expulsats fa dos dies de Corea del Nord després de ser detinguts mentre prenien imatges per a un reportatge sobre el congrés del Partit del Treball coreà. La BBC ha denunciat que Wingfield-Hayes va ser interrogat durant vuit hores abans de ser embarcat en un vol cap a Pequín.

Segons un portaveu del govern de Corea del Nord, els periodistes havien estat “parlant de forma molt malaltissa del sistema”. En el vídeo pot veure’s qui era el to i les preguntes que Wingfield-Hayes feia als nordcoreans.

Era una de les primeres vegades que el Partit del Treball convidava un mitjà occidental a cobrir un dels seus congressos