Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La presentació dels informes que analitzen el tractament de la salut mental als mitjans durant els anys 2014 i 2015 va ser coberta pel Telenotícies de TV3. Aquests informes, una feina conjunta de Mèdia.cat i Obertament, conclouen que l’ús inadequat del llenguatge i la vinculació entre trastorns mentals i violència són les principals fonts d’estigma als mitjans de comunicació.

Per a fer-los s’han analitzat més de 2.000 peces informatives de La Vanguardia, El País, El Periódico, Ara i El Punt Avui; així com 97 peces de ràdio i 89 de televisió de TV3, BTV, TVE, Antena 3, Tele 5, Catalunya Ràdio, RNE, Rac 1, COPE, Cadena Ser i Onda Cero.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019