Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 95% de la plantilla d’Unidad Editorial -que reuneix mitjans com El Mundo, Expansión, Marca o Radio Marca- va secundar la segona jornada de vaga, segons explica aquesta peça confeccionada per CCOO de Madrid. La protesta s’oposa a l’ERO que pretén acomiadar a 224 treballadors del grup. El diari El Mundo va aconseguir sortir als quioscos amb una edició reduïda confeccionada per la direcció i alguns esquirols, però amb el mateix preu, en el que els treballadors han anomenat un “pseudodiari”. Si les posicions entre Comitè de Vaga i direcció de l’empresa no s’acosten -i per ara estan molt allunyades- hi haurà una nova aturada el 17 de maig i, finalment, una vaga indefinida a partir de llavors.