Guy Goma va entrar als estudis de la BBC el 8 de maig de 2006 per a una entrevista de feina i va acabar protagonitzant la que es considera el primer vídeo viral de la història, en un Internet en què les xarxes socials encara estaven en bolquers. Goma va ser confós a la recepció de la BBC per Guy Kewney, un periodista tecnològic, i va ser entrevistat en directe a l’estudi de la BBC News 24. Al vídeo -editat per la mateixa BBC per recordar l’efemèride- es veu un Goma nerviós tractant de respondre unes preguntes que li devien sonar estranyes per a una entrevista de feina.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019