Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

“Iglesias increpat en un míting de Podemos”, titula Antena 3 en una notícia en què es veu una persona, megàfon en mà, cridant des del públic en un míting de la formació morada entre els aplaudiments dels assistents. La veu en off assegura que es tracta d’un espontani que increpa els dirigents de Podemos per haver renunciat als seus ideals. Poc després de l’emissió del vídeo, l’activista pels drets dels sense sostre i autor dels crits, Lagarder Danciu, assegurava via Twitter que “no increpava els líders de Podemos sinó que demanava ajuda desesperada per 50.000 sense sostre”. També demana una rectificació que, per ara no ha succeït, com tampoc va donar-se en aquest altre cas.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019