Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Durant la comissió de control de la CCMA que es fa un divendres al mes al Parlament, un grup de representants del Comitè d’Empresa de TV3 han protestat ensenyant uns cartells on podia llegir-se “No empresonis el meu company”. La protesta fa referència al judici pendent que té un treballador de la televisió pública acusat de revelació de secrets i pel qual la fiscalia li demana set anys de presó.

Aquesta revelació va ser una filtració de les dades salarials en el marc de les protestes contra l’ERO que la CCMA va acabar aplicant el 2012. Per aquest motiu, tant el Comitè d’Empresa com la plantilla reunida en assemblea han exigit a la direcció de la radiotelevisió que retiri la demanda judicial i ja s’han fet dues aturades parcials, tant a TV3 com a Catalunya Ràdio.